Onze
Diensten!

Ontdek onze brede waaier aan schoonmaakdiensten, variërend van reguliere schoonmaak, gespecialiseerde reiniging, tot duurzame oplossingen en voertuig- en exterieurreiniging. Met ervaren teams, geavanceerde technologieën en eco-vriendelijke producten, streven wij naar een schone, hygiënische en aangename omgeving voor u. Ontdek onze diverse dienstencategorieën hieronder.

Onze schoonmaakdiensten

Ontdek ons brede assortiment aan schoonmaakdiensten, variërend van reguliere schoonmaak, gespecialiseerde reiniging, tot duurzame oplossingen en voertuig- en exterieurreiniging. Met onze jaren aan ervaring, geavanceerde technologieën en ons extra aanbod met eco-vriendelijke producten, streven wij naar een schone, hygiënische en aangename omgeving voor u. Ontdek onze diverse dienstencategorieën hieronder.

 

Wij zorgen voor een frisse en schone omgeving in uw woning, bedrijfspand of vakantiebungalow, zowel binnen als buiten. Van terrasreiniging tot het opfrissen van uw meubilair, wij zorgen voor een grondige schoonmaak.

Onze gespecialiseerde diensten gaan verder dan de basis. Met geavanceerde technieken en apparatuur tackelen we uitdagende schoonmaaktaken zoals glasbewassing, gevelreiniging en het onderhouden van diverse oppervlakken.

Wij geloven in een groene aanpak. Met onze biologische schoonmaakmiddelen en duurzame producten bieden wij milieuvriendelijke oplossingen voor al uw schoonmaakbehoeften.

softwash-muur

Softwash!

Softwash is een nieuwe reinigingstechniek die gebruikmaakt van lage druk en milieuvriendelijke reinigingsoplossingen om oppervlakken diep te reinigen. In tegenstelling tot traditionele hogedrukreiniging, waarbij hoge druk kan leiden tot beschadiging van kwetsbare oppervlakken, is softwash veilig en effectief voor het reinigen van een breed scala aan materialen.

Hoe werkt het?

Softwash maakt gebruik van speciale biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die diep doordringen en de oorzaak van vuil, algen, schimmels, mos en andere verontreinigingen aanpakken. Hierdoor wordt niet alleen het oppervlak gereinigd, maar ook de bron van de vervuiling verwijderd.

 Door de lage druk en speciale reinigingsoplossingen is softwash veilig voor delicate oppervlakken zoals verf, dakbedekking, hout en bestrating. Het minimaliseert het risico op beschadiging en zorgt ervoor dat uw structuren en oppervlakken hun integriteit behouden.

Softwash biedt langdurige resultaten doordat het niet alleen oppervlakkig vuil verwijdert, maar ook de wortels van algen en mossen aanpakt. Dit vermindert de kans op snelle hergroei en verlengt de tijd tussen reinigingsbeurten.

softwash-dak