Wat houdt poetsen in bij Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf ? <- terug

We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van de auto. Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Ook wordt als gewenst motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen (let wel dit is alleen de boven zijde van de motor. De motor wordt niet geheel vet en olie vrij gemaakt).
Ook de kofferbak krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl kunststofdelen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ruiten trouwens.
Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sieraad op de weg.

En ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weet Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf dikwijls nog wonderen te verrichten.
Tichelaar schoonmaak en poetsbedrijf beschikt over een geur- neutralisator  om geuren zoals rioollucht, transpiratiegeur, vislucht, brandlucht, rook, lucht van huisdieren, benzinelucht, urinelucht, lijmlucht, etc. definitief te verwijderen.
Wij hebben inmiddels ook een professionele stoomreiniger aangeschaft waardoor er nog betere resultaten verkregen kunnen worden. Zie hiervoor ook het kopje “reinigen d.m.v. stoom met een professionele stoomreiniger”

Gaat u uw heilige koe verruilen voor een nieuwe? (klik hier)